rvk-1_2012.jpgRVK Uutiset vuonna 2018 

Autoalan jälkimarkkinatoimijat ovat viime vuonna menestyneet kohtuullisesti. Pitkittynyt taantuma alkaa hellittää. Autokaupan kasvu säteilee myönteisesti rengas-, varuste- ja varaosakauppaan. Yrittäjät imuroivat ammatti- ja bisnestietoa eri lähteistä. Aikaansa seuraavat alan yritykset ovat valppaina.

RVK Uutiset ilmestyy vuonna 2018 edelleen 8 kertaa, 4 numeroa kevät- ja 4 syyskaudella. Tilaaja- ja B2B jakelulevikki oli vuonna 2017 syyskaudella 10 500 kpl ja alkuvuonna 11 000 kpl.

Varmista ammattitiedon saanti

- potretti-copy.jpgPieni tilausmaksu on erinomainen sijoitus alan kehityksen reaaliaikaiseen seurantaan ja bisneksen kehittämiseen. RVK UUTISTEN kestotilaus on edelleen vain 55 eur (alv 10% lisätään). Tällä saa lähes kaksisataa isoa RVK-uutissivua vuodessa. RVK-tilauslomake.

RVK UUTISET on eturyhmiin sitoutumaton, yksityisessä omistuksessa toimiva täsmämedia. Toimituskunta koostuu Suomen kokeneimmista asiantuntijoista. Lehteä kustantaa Automediat Oy.

RVK UUTISET on tuottanut alan täsmätietoa rengas-, varaosa- ja autokorjaamoaloille jo 39 vuotta. Lehti on jälkimarkkinoiden luetuin ja arvostetuin business-to-business julkaisu. Tilauksen voi tehdä täyttämällä sähköisen tilauskupongin, www.automediat.com Myös puhelimitse tehdyt tilaukset ovat tervetulleita, p. 040 708 6469.

HUOM! Ilmestymis- ja teknistä tietoa sivulla Mediakortti.

Päivitetty 11.01.2018

Tulosta sivu